Pieter Hendriks Zonwering

speedy pliss

Speedy Pliss

Stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame.

Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Uitstekend product in de combinatie met kunststof of aluminium kozijnen.

MONTAGE INSTRUCTIE

Wij hebben een instructievideo gemaakt hoe de Speedy Pliss eenvoudig geplaatst kan worden. Kijk hieronder naar het montagefilmpje.

 

 

LATENDE
De Latende is een 25 mm horizontale raamjaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De bediening is van boven naar beneden en kan in iedere gewenste stand blijven staan.


DAY 'N NIGHT
De Day ’ Night is een gecombineerde raamplissé voorzien van twee soorten stoffen bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar benden bediend worden. Door de twee stoffen is de Day ’ Night uitermate geschikt voor slaapkamers.

SHADOW
De Shadow is een decoratieve raamdecoratie bevestigd in een aluminium frame. Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De treklijst is voorzien van een kunststof handgreep en kan alleen van boven naar beneden bediend worden