Pieter Hendriks Zonwering

rolgordijnen

rolgordijn

Rolgordijnen, klassieke raambekleding in een eigentijdse stijl en uitvoering. Een grote verscheidenheid in systemen en doeken, van transparant tot verduisterend en daarmee toepasbaar in elk interieur.

 

Rolgordijnstoffen:

De collectie biedt een uitgebreide keuze in decoratieve stoffen in uni, jacquard, gedessineerd of verduisterend waaronder ook vlamvertragende uitvoeringen.

 

Bedieningssystemen:

Standaard met kettingsysteem en buis 28 mm
Standaard met kettingsysteem en buis 40 mm
Standaard met kettingsysteem en buis 50 mm
Elektrisch 24 Volt
Elektrisch 230 Volt


Onderlatsystemen:

Ronde verzwaarde onderlat in de onderzoom van het doek.
Rondom met stof beklede kunststof onderlat.
Rondom met stof beklede aluminium onderlat.
Geëxtrudeerde aluminium onderlat.Cassettesystemen:

Afhankelijk van de toepassing en gekozen doeksoort, kunnen Srolgordijnen geleverd worden met verschillende cassettesystemen. Van een elegante mini-cassette van slechts Ø 38 mm tot een robuuste cassette met afgeronde voorzijde. Naast de verschillende cassettevormen is er een scala aan zijgeleidingsprofielen leverbaar.


Schulpranden:

Passend bij elk interieur, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan schulpranden. Aan beide zijdes voorzien van een bies in een bij de stof passende kleur of juist in een contrasterende kleur.

Ook schulpranden met houten of metalen roedes zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Wilt u liever metalen of kunststof ringen in de schulprand, of in het rolgordijn zelf, ook daarin heeft u een ruime keuze.