Pieter Hendriks Zonwering

plisse voor raam en deur

plissé-jaloezieën worden altijd geleverd met de elegante 20 mm plooibreedte. Ook de profielen zijn slechts 20 mm en kunnen daardoor in de meeste glassponningen geplaatst worden. Zijn de profielen daarbij gemoffeld in de kleur van het kozijn, dan kiest u voor een product, dat in opgetrokken toestand nagenoeg onzichtbaar is.

 

Plissé stoffen:

Meer dan 250 verschillende kleuren, structuren, transparanties en dessins, waaronder ook een ruime keuze in vlamvertragende stoffen. Alle stoffen zijn vouwvast en goed te reinigen.

De collectie omvat ook stoffen met een lichtdimmende coating of metallisering. Deze zijn uitermate geschikt zijn als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken.

 

 

Bedieningssystemen:

 

Optrekkoord met koordrem

Mono met kogelketting

Mono met eindloos koord

Mono met draaistang

Stangbediening

Elektro stangbediening

Elektrisch 24 Volt

 

Top-Down Uitvoering

De Plissé zijn leverbaar in de Top-Down uitvoering. Dit model is zoel van boven naar onder als van onder naar boven bedienbaar. Hiermee kan het de stof in iedere positie op het raam geplaatst worden, zodat uw privacy wordt gegarandeerd, terwijl het daglicht van boven toch naar binnen kan komen. Dit product is ideaal, wanneer uw raam ligt aan bijvoorbeeld een trottoir.

 

Day & Night

De Plissé is ook leverbaar in een Day & Night uitvoeringen. Hierbij worden een lichtfilterende en een verduisterende stof gecombineerd in één product. Hierdoor is het licht en privacy optimaal te combineren.